Stijging omzet en winst Harvey Nash

0

Harvey Nash Group heeft in 2011 zowel een stijgende omzet als winst gerealiseerd. Het boekjaar van Harvey Nash eindigde op 31 januari 2012.

Harvey Nash behaalde wereldwijd een omzet van 533 miljoen pond, een stijging van 26 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. De winst voor belasting steeg met 35 procent naar 8,5 miljoen pond. De cashflow uit operatie steeg met hetzelfde percentage naar 8,4 miljoen pond, zo blijkt uit de jaarcijfers van Harvey Nash 

Harvey Nash opereert internationaal op het gebied van strategic & executive leadership services, professional recruitment en outsourcing.

“In Nederland heeft het afgelopen jaar het macro-economisch herstel niet doorgezet. Dit in tegenstelling tot andere landen binnen de Harvey Nash Group”, stelt Jan-Leen ’t Jong, algemeen directeur van Harvey Nash Nederland.

‘Technologie en offshoring ingezet’

’t Jong: “Wij hebben het afgelopen jaar scherp gekeken naar mogelijkheden om de winstgevendheid zo hoog mogelijk te houden. Zo hebben we technologie en offshoring ingezet om efficiënter te werken en om ons aanbod van diensten te verbreden. Tevens hebben we geïnvesteerd in aanvullende salesmogelijkheden. Vooral in het laatste kwartaal hebben we mede door deze activiteiten een verbetering gerealiseerd  in de resultaten, ondanks de groeiende onzekerheid binnen de eurozone.”

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer