The House of HR neemt Continu over

0

Het Belgische The House of HR heeft een meerderheidsbelang genomen in de Nederlandse detacheerder Continu.

Continu en The House of HR hebben de strategische samenwerking deze week bekendgemaakt.

Continu
Continu bemiddelt in personeel voor de bouw en industrie in de sectoren bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek. De detacheerder opereert vanuit negen vestigingen in Nederland, telt honderd interne medewerkers, en biedt werk aan 800 technici. Vorig jaar boekte Continu een omzet van bijna € 34 miljoen.

In een toelichting op de ‘strategische samenwerkingsovereenkomst’ zoals Continu het noemt, zegt Jeroen de Bruijn, CEO Continu: ‘Met het behoud van de huidige directie verandert er voor onze kandidaten en klantrelaties zo goed als niets, maar door de extra kennis en kunde van The House of HR kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren en uitbreiden.’ Continu blijft onder eigen naam werken.

The House of HR
Met de overname van Continu verstevigt The House of HR haar positie op de Nederlandse markt. Dankzij deze nieuwe samenwerking kan The House of HR vanaf nu haar wereldwijde outsourcing diensten ook in Nederland aanbieden. Het Belgische concern opereert naast België en Nederland, ook vanuit Frankrijk, Duitsland en Polen. Tot het concern behoren onder meer de uitzendbureaus Accent Jobs en Covebo en Payroll Accent. The House of HR telt 1.500 man eigen personeel en behaalde een totale omzet in 2014 van € 582 miljoen.

Financieel adviesbureau MBCF – dat samen met Flexmarkt de jaarlijkse Flexmarkt Omzetranglijst verzorgt – heeft de acquisitie begeleid.

Bronnen: MBCF/Continu/Cobouw

Lees ook: Covebo en Accent Jobs Nederland gaan samen

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer