Start People neemt Zorgzuster over

0

Start People neemt Zorgzuster over, een speler op de markt voor flexibele personeelsoplossingen in de zorgsector.

Zorgzuster bemiddelt tussen individuele zorgvragers en zorginstellingen en zelfstandige zorgverleners, vooral zelfstandige verpleegkundigen (zzp’ers) die actief zijn in de thuiszorg.

Franchisevestigingen Zorgzuster
Zorgzuster, met een hoofdkantoor in Maastricht, is vooral sterk vertegenwoordigd onder de rivieren en in het oosten van het land. Het bedrijf werkt met dertien franchisevestigingen in even zoveel regio’s. Deze vestigingen werken voor grote zorginstellingen, maar ook voor particuliere hulpvragers die zelf de regie willen voeren over hun zorgbehoefte. De komende tijd wordt ingezet op eigen vestigingen in het randstedelijk gebied, midden Nederland en in het noorden.

Medi Interim
De activiteiten van Zorgzuster sluiten goed aan bij die van Start People in de zorgsector. Medi Interim, een onderdeel van Start People, biedt personeelsoplossingen in deze sector en richt zich daarbij op alle uitvoerende en ondersteunende functies van mbo tot wo. ‘Met de overname van Zorgzuster kunnen we de zorgsector nog slagvaardiger bedienen’, zegt Jan-Willem Gelderblom, algemeen directeur van Start People (foto). ‘We bieden nu zowel voor vragers van zorg als voor zorgverleners in Nederland een zeer breed dienstenpakket aan waarmee we tevens inspelen op de hervormingen in de zorgsector.’

Bron: Start People

Lees ook: Uitzender USG People ziet groei aanhouden

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer