OTTO start met solliciteren via video

0

OTTO Work Force gaat gebruik maken van video bij de online-sollicitatieprocedure. Via de website krijgen kandidaten de kans om hun motivatie met een korte video-opnamen toe te lichten.

Frank van Gool, oprichter en CEO van OTTO Work Force, hierover: ‘Video wordt een vast onderdeel in de sollicitatieprocedure waarin de kandidaat de mogelijkheid krijgt meer van zijn persoonlijkheid te laten zien aan zowel OTTO Work Force als opdrachtgevers.

Ook eigen medewerkers
‘Als introductie binnen OTTO Work Force hebben onze eigen medewerkers zelf inmiddels ook een video pitch opgenomen, zodat iedereen goed kennis kan maken met deze vorm van solliciteren.’

Video pitch
OTTO Work Force maakt hiervoor gebruik van Cammio, een video recruitment en assessment platform voor uitzendbureaus en werkgevers. De video pitch van maximaal 30 seconden kan direct op de website of via de Cammio App worden opgenomen en worden ingestuurd zodra de kandidaat tevreden is. De OTTO-recruiters kunnen de video direct bekijken, beoordelen en eventueel delen met een opdrachtgever om de kandidaat voor te stellen.

Bron: OTTO Work Force

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer