Uitzendbranche groeit met dubbele cijfers

0

In periode 12 (week 45-48) liet de uitzendbranche weer een groei met dubbele cijfers zien, zo blijkt uit gegevens van de ABU. Het aantal uitzenduren nam met 10 procent toe ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Qua uitzendomzet was er sprake van een groei van 11 procent.

De sterkste groei was waar te nemen in de technische sector. Het aantal uitzenduren nam hier met 15 procent toe en de omzet groeide met 13 procent. Maar ook de andere twee sectoren lieten groei zin. In de industriële sector vertoonden de uitzenduren een stijging van 10 procent en ook de omzet nam met 10 procent toe. De uren in de administratieve sector zijn met 8 procent gestegen, de omzet nam toe met 10 procent.

In periode 11 was er ook sprake van een flinke groei. Het aantal uitzenduren nam in deze periode met 11 procent toe en de uitzendomzet liet een stijging van 12 procent zien ten opzichte van dezelfde periode in 2014.

Bron: ABU

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer