Uitzendbureau Werk & IK kiest voor backofficesysteem de Poel

0

Uitzendbureau Werk & IK gaat gebruik maken van software-tool e-tips, het backofficesysteem van managed service provider de Poel.

Beide partijen hebben bovendien de intentie om binnen afzienbare tijd de samenwerking uit te breiden naar Duitsland.

De Poel is sinds dit jaar actief in Nederland en heeft haar oorsprong in Groot-Brittannië. Daar is het bedrijf marktleider op het gebied van managed services met een jaaromzet van circa 600 miljoen euro en grote internationale klanten als Carlsberg, McCain, British Gas, en SITA Suez.

Algemeen directeur Ivan Karels van Werk & IK over de samenwerking: ‘Met het geavanceerde backofficesysteem van de Poel kunnen we onze administratieve processen verder verbeteren en laten meegroeien met de omvang van ons bedrijf.’
Werk & IK is een internationaal opererende uitzendgroep. Jaarlijks gaan circa 1.200 mensen via Werk & IK aan de slag als uitzendkracht.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer