Nieuwe bedrijfsactiviteiten Wiertz

0

De Limburgse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten start met een gespecialiseerde payroll-activiteit en een bureau voor executive search en interim management.

De payroll activiteit wordt in de markt gezet onder de naam Payroll Limburg. Het bureau richt zich op het payrollen van tijdelijke krachten bij Limburgse werkgevers. Hierbij dragen bedrijven het juridisch werkgeverschap over aan de payroll organisatie, terwijl men wel zelf de werving verzorgt.

Het bureau voor executive search en interim management gaat Jurgens-Partners (zuid) heten en dit betreft een samenwerking tussen Wiertz en Jurgens. Buiten Limburg is Jurgens-partners reeds vele jaren actief. Het bedrijf richt zich op het invullen van functies op management- en directieniveau.

De nieuwe bedrijfsactiviteiten opereren beiden volledig zelfstandig maar er wordt wel samenwerking gezocht met Wiertz Personeelsdiensten.

 

Lees ook:

Deal: Wiertz Personeelsdiensten en HM Event Company

Uitzender Wiertz organiseert jongerenweek

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer