Samenwerking Careermaker en Yorteam

0

Careermaker en Yorteam gaan samen verder. De samenwerking tussen de twee personeelsbemiddelaars betekent voor Careermaker een uitbreiding naar de IT-markt.

Volgens Careermaker neemt de vraag naar IT-professionals toe, vooral voor functies waar specifieke kennis wordt gevraagd van de kandidaat, maar ook van de recruiter. Careermaker wil op de voor hen relatief nieuwe markt van IT-professionals graag gebruik maken van de kennis en ervaring van Yorteam. ‘De tendens is dat de vraag naar IT-professionals toeneemt, ook binnen de branches waarbinnen Careermaker actief is’, geeft Jorrit Brocaar van Careermaker aan.

Diversiviteit
Met de samenwerking weet Careermaker tevens een brug te leggen naar hun activiteiten binnen de Telecom. ‘Waar we ons nu voornamelijk toeleggen op de uitvoerende functies, kunnen we in samenwerking met Yorteam de focus ook richten op andere, vaak meer specialistische functies binnen de IT. Op deze wijze kunnen we onze opdrachtgevers voorzien van personeel op uiteenlopende niveaus en met een grote diversiteit aan specialistische kennis’, besluit Jorrit Brocaar.
‘Qua uitstraling en cultuur passen we goed bij elkaar. Eén van onze kernwaarden is authenticiteit, dit zie ik ook terug binnen Careermaker’, aldus Ed van der Waart, directeur van Yorteam. ‘De omvang van Careermaker en onder andere haar NEN certificering zorgen ervoor dat Yorteam verder kan groeien.’

Beide partijen blijven onder hun eigen vlag actief, wel zijn zij vanaf nu werkzaam vanuit dezelfde vestiging aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer