Uitzendondernemer van het Jaar Awards voor MKB-uitzendbureaus

0

ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople hebben de handen ineengeslagen om de uitzendondernemers die zich in het MKB onderscheiden te belonen met een nieuwe award. Bij de Uitzendondernemer van het Jaar Awards is het ondernemerschap bepalend wie de winnaar wordt van de hoofdprijs van €15.000.

Nederland telt ruim 6.000 MKB-ondernemers in de uitzendbranche. De organiserende partners ABN AMRO, Flexmarkt en WePayPeople beogen met het beoordelen van de ondernemerskwaliteiten, en het delen van de meest waardevolle inzichten die hieruit voortkomen, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het ondernemerschap in de gehele branche.

Excellent ondernemerschap
MKB-uitzendbureaus die zich hebben onderscheiden door bijzondere prestaties, een nadrukkelijke visie op de markt en de ontwikkeling van hun onderneming komen in aanmerking voor de Uitzendondernemer van het Jaar Award. Doel is het belonen van excellent ondernemerschap.
Deelnemers aan de Uitzendondernemer van het Jaar Awards zijn MKB-uitzendondernemingen met maximaal 250 medewerkers en een maximale jaaromzet van 80 miljoen euro. Zij worden door een zeskoppige vakjury beoordeeld op harde cijfers en de visie van de ondernemer. Het gaat om de relatieve omzetgroei en de wijze waarop deze tot stand is gekomen.

Feestelijke prijsuitreiking
Tijdens een feestelijke prijsuitreiking op 19 oktober op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam worden de drie best beoordeelde uitzendondernemers beloond met een award en een geldprijs: een hoofdprijs van €15.000 voor de winnaar, €7.500 als tweede prijs en €2.500 als derde prijs.

Aanmelden tot 4 september
Omdat de uitverkiezing zich richt op het stimuleren van goed en effectief ondernemerschap, stelt de jury op basis van alle inzendingen een rapportage met interessante en relevante branche-informatie op die aan alle deelnemers ter beschikking wordt gesteld. Tot 4 september kunnen uitzendondernemers zich aanmelden voor deelname.

Alle informatie over de Uitzendondernemer van het Jaar Awards is te vinden op de website www.uitzendondernemervanhetjaar.nl

 

Bron: Uitzendondernemer van het Jaar Awards

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer