USG-topman Rob Zandbergen: uitzendmarkt staat er goed voor

0

Het gaat goed met de uitzendmarkt. Dat stelde topman Rob Zandbergen van USG People woensdag in een gesprek met ANP-Reuters.

Hij constateerde een positieve ontwikkeling van zowel de omzet als winst bij het bedrijf. In Nederland, de belangrijkste markt van USG, zit de uitzender over de hele huidige derde verslagperiode weer tegen omzetgroei aan. "In augustus was sprake van omzetgroei, het is wachten op de traditioneel belangrijke maand september. Maar we hikken wat betreft het derde kwartaal zeker tegen groei aan in Nederland", zo wist de bestuurder.

"De omzet en winst in het derde kwartaal ontwikkelen zich positief. Dit kwartaal zal voor USG als geheel winstgevender zijn dan het tweede kwartaal", zo gaf Zandbergen aan zonder daar concrete cijfers aan te verbinden. Het bedrijf opent de boeken over de verslagperiode eind oktober.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer