Van Bijsterveldt nieuwe CFO Olympia

0

Per 1 oktober 2013 wordt Krijn van Bijsterveldt de nieuwe financieel directeur van Olympia Uitzendbureau. Op dit moment is hij CFO bij de drogisterijketen DA.

Eerder dit jaar was er ook al een wisseling in de directie van Olympia Uitzendbureau. In februari maakte De Financiele Telegraaf melding van een conflict tussen 47 franchisenemers van Olympia Uitzendbureau en de directie. De franchisenemers verweten de directie al jarenlang de kostprijs onrechtmatig hoog te houden. De toenmalige algemene directeur Jelle Bultsma deed een lijmpoging, maar zonder succes, aldus de krant. Een maand later werd bekend dat Bultsma per 1 mei zou vertrekken als algemeen directeur bij Olympia.  Ook de financieel directeur van Olympia Uitzendbureau nam afscheid. Wim Buizert was tot maart 2013 CFO van Olympia. Nu is hij werkzaam als financieel directeur a.i. bij Start People. Vanaf 1 juni 2013 heeft Bram van der Wal de functie van algemeen directeur bij Olympia. Vanaf oktober wordt hij dus bijgestaan door Van Bijsterveldt. Samen gaan zij de marktpositie van Olympia verder uitbouwen, zo deelt de uitzendorganisatie mee in een persbericht.

Van Bijsterveldt is geen bekende in de uitzendbranche. Voordat hij in 2009 bij DA aan de slag ging, was hij werkzaam bij Unilever. Van Bijsterveldt heeft wel ervaring met franchisenemers. DA is namelijk, net als Olympia Uitzendbureau, een franchiseorganisatie.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer