Vandaag Personeelsdiensten opent tweede vestiging

0

Vandaag Personeelsdiensten heeft begin oktober een nieuw kantoor geopend in Sittard-Geleen.

Vijf jaar geleden is Vandaag Personeelsdiensten gestart met een vestiging in Maastricht. Vandaag positioneert zich brede hr-dienstverlener en verzorgt naast uitzenden, ook detachering, payrolling en dienstverlening bij HR vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden, outplacement en re-integratie.

Volgens de oprichters Roger Hoenen, Marielle Wiertz, Patricia Bonten en Maurice Hahnraths blijft persoonlijke dienstverlening belangrijk ondanks de toenemende digitalisering. Vandaar een tweede vestiging in de Westelijke Mijnstreek. ‘Onlangs hebben wij ons tweede kantoor geopend en Jill Lemmens en Astrid Smits als nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Een ontwikkeling waar wij erg trots zijn’, aldus Roger Hoenen.

Uitbreiding zorgsector
Naast de geografische uitbreiding heeft Vandaag Personeelsdiensten, met de komst van nieuwe partner Jill Lemmens, gekozen voor het toevoegen van een nieuwe specialisatie. Jill heeft jarenlange ervaring met het bemiddelen van personeel in de zorg en aan de zorg verwante sectoren, zoals apotheken, huisartsen en tandartsen.

Bron: Vandaag Personeelsdiensten

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer