Worktrans wint Succes Award in ’transport uitzendbranche’

0

Worktrans Uitzendbureau is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Transport-uitzendbranche.

De Nationaal Business Succes Award is een initiatief (van o.a. RTL7) waarbij succesvolle bedrijven in de spotlights worden gezet als voorbeeld en inspiratie voor andere bedrijven in de branches die Nederland kent.

Toonaangevend en gespecialiseerd

Worktrans heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend gespecialiseerd uitzendbureau, met een zeer sterke positionering. ‘Worktrans Uitzendbureau weet haar uitgebreide kennis van arbeidsbemiddeling en uitzenden binnen de transportsector uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Transport- en logistiek sector

Met haar dochterbedrijven (Worktrans Bemiddeling BV, Worktrans Dienstverlening BV en Workbus Dienstverlening BV) is Worktrans Uitzendgroep gespecialiseerd in het werven en plaatsen van uitzendkrachten in de transport- en logistieke sector, van chauffeurs tot logistiek medewerkers. Als gespecialiseerd uitzendbureau in de transportsector is Worktrans voor veel bedrijven het verlengstuk van hun personeelsafdeling geworden, temeer daar het een totaalpakket biedt, inclusief payrolling, HR-advies, werving & selectie en outplacement. Bijzonder is dat zij via haar Work Academie scholingen voor beroepschauffeurs verzorgt.

De Succesfactor

Op zaterdag 16 april aanstaande zal het RTL7 programma ‘De Succesfactor’ een kort item besteden aan onze nominatie en gaat presentator Bert Kuizenga met Worktrans in gesprek. Dit programma begint om 13.55 uur. Op de website succesaward.nl staat het volledige interview (video).

Bron: Worktrans

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer