Pay for People neemt Smart Services over

0

Met de ondertekening van het overnamecontract afgelopen vrijdag komt het Amsterdamse Smart Services officieel in handen van het Rotterdamse Pay for People.

Een opvallende, maar voor beide partijen zeer logische stap, zegt Dennis Luyten, directeur Pay for People: ‘Smart Services was op zoek naar een platform waarop zij al hun activiteiten kunnen samenbrengen. En voor ons was versteviging van onze marktpositie zeer welkom. Met deze transactie versterken we elkaar.’

Payroll- en backofficemarkt

Pay for People is een serieuze speler in de payroll- en backofficemarkt. Met haar in eigen beheer ontwikkelde software beweegt Pay for People zich laatste jaren steeds meer naar een platform voor payrolling in het algemeen en backofficedienstverlening in het bijzonder.

Holland Payroll

Een maand geleden nam Pay for People ook al Holland Payroll over. Luyten zei over deze overname, dat de organisatie in haar huidige hoedanigheid blijft bestaan en dat ook de dagelijkse leiding in handen blijft van de zittende directie. Dit geldt ook voor Smart Services. De 23 medewerkers blijven vanuit het pand aan de Amsterdamse Keizersgracht hun vaste klanten bedienen.

Selectieve overnames

Vorig jaar juli sloot Pay for People een samenwerkingsverband met participatiemaatschappij Waterland om haar groeiambities verder te realiseren. Luyten: ‘We willen graag een ondersteunende rol spelen voor partijen waar efficiënte processen zeer belangrijk zijn. Selectieve overnames zoals die van Smart Services en eerder Holland Payroll, maken daar onderdeel van uit.’

Bron: Pay for People

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer