Dansende vuilnisman uit Venlo is Superkracht 2017

0

Amine Mancour Billah (32) heeft de landelijke Superkracht 2017 Award gewonnen. Dit is een verkiezing voor de beste uitzendkracht, georganiseerd door Actief Werkt!

Billah won de stemverkiezing voor beste flexkracht met het grootste aantal stemmen en liet daarmee tientallen andere genomineerde flexkrachten uit het hele land achter zich. Hij wint met de Superkracht AWard! een geheel verzorgd weekend weg en hij mag zich het hele komende jaar Superkracht 2017 noemen. Billah is chauffeur en belader van een vuilniswagen bij Van Gansewinkel Renewi. Volgens klantmanager Fleur van Asten (Actief Werkt!) is hij de terechte winnaar:Hij is een hele fijne werknemer en collega voor Renewi, zijn collega’s en Actief Werkt!. Hij is altijd positief en is al heel veel mensen opgevallen in Venlo omdat hij als chauffeur en belader letterlijk door zijn werkdag heen danst. Een collega van Amine plaatste daar afgelopen augustus al een mooi filmpje van op YouTube. Zijn optimistische instelling, inzet en betrokkenheid hebben hem deze titel bezorgd. Dik verdiend!”

Superkracht van het jaar

Directeur Ronald Kardol van Actief Werkt! licht de verkiezing toe: “We wilden met deze verkiezing onze waardering tonen voor de inzet van onze flexkrachten. Er is overweldigend op gereageerd vanuit het hele land. Dat is voor ons een bevestiging dat onze persoonlijke en lokale benadering van zowel flexkrachten als opdrachtgevers werkt en daar zijn we best trots op!”
Kardol benadrukt dat hoewel er maar één landelijke winnaar is, de resterende 6.000 flexkrachten van Actief Werkt! en de 58 genomineerde regionale Superkrachten zeker geen verliezers zijn: “Wij zien onze flexkrachten als collega’s en elke flexcollega is voor ons een superkracht. Dat is ook de reden dat we deze verkiezing hebben georganiseerd. Wij wilden al onze flexkrachten eens goed in het zonnetje zetten!”

Bron: Actief Werkt!

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer