De klant wordt concurrent

0

Beurs- en congrescentrum RAI in Amsterdam werkt met duizenden uitzendkrachten. De RAI is echter bezig om de concurrent van haar voorkeursleveranciers te worden.

In de flexpool van de RAI werken ruim 3.300 tijdelijke krachten, die omgerekend goed zijn voor 250 fte. Deze flexkrachten zijn verantwoordelijk voor de opbouw en afbraak bij evenementen, voor de catering, voor de beveiliging en voor het regelen van verkeersstromen. De flexpool wordt beheerd en georganiseerd door Vincent Elsing. Elsing wil besparen op uitzendkrachten en doet dit door de krachten naar zich toe te trekken. In het oktobernummer van Flexmarkt vertelt hij dat de flexpool voor de RAI te belangrijk is om alleen aan de uitzendbranche over te laten. En zo wordt de klant concurrent van haar flexlevaranciers. Dagelijks worden de flexkrachten die bij de RAI werkzaam zijn beoordeeld.  Op deze manier wordt een databank gevormd van waaruit Elsing kan werven voor zijn vaste kern zodra die weer moet groeien.

In het oktobernummer van Flexmarkt lees je een interview met Vincent Elsing. Ook is hij één van de sprekers op het Flexcongres ‘De kracht van Flex’ op 29 oktober.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer