YoungCapital publiekslieveling bij European Business Awards

0

Bij de European Business Awards is YoungCapital, marktleider in recruitment van jong talent, uitgeroepen tot ‘publiekslieveling van Nederland’. Deze internationale award toetst Europese bedrijven op innovatie, visie en behaalde successen. Van elk van de 32 deelnemende landen is een nationale winnaar uitgeroepen.

De reden van de uitverkiezing is volgens CEO Ineke Kooistra van YoungCapital de werkwijze van het bedrijf. ‘De manier waarop wij met jong talent vernieuwing aanjagen in het bedrijfsleven slaat ook in andere landen aan. Dat voelt als een kroon op ons werk.’  YoungCapital is inmiddels actief in acht Europese landen. Begin dit jaar opende de recruiter de eerste Duitse vestiging in Keulen, dit jaar volgen meer openingen.
YoungCapital zegt dankzij haar internationale database in contact te staan met ruim 4 miljoen jonge talenten.


Ook finalist voor Ruban d’Honneur

De European Business Awards kennen naast een publieksjury ook een vakjury, bestaande uit kopstukken uit het bedrijfsleven, de politiek en de wetenschap. Zij reiken de ‘Ruban d’Honneur’ uit. YoungCapital is finalist in de categorie voor bedrijven met een omzet tussen de 26 en 150 miljoen euro. De uitreiking van deze prijs wordt in juni gehouden.

 

Bronnen: Business Awards Europe, YoungCapital

 

Lees ook:

Weer forse omzetgroei YoungCapital in 2015

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer