Dosign start HBO Engineering traineeship

1

Detacheerder Dosign Engineering start in samenwerking met de Haagse Hogeschool een duale HBO Engineering traineeship.

In de Engineering zitten werkgevers te springen om jong hoog opgeleid talent, terwijl de doorstroom vanuit het voortgezet onderwijs naar technische HBO opleidingen gericht is. Dit stelt Dosign in een persbericht. Reden voor de detacheerder om een traineeship te starten. Deze HBO Techniek opleiding heeft een HAVO, VWO of MBO Techniek diploma als instapniveau. De opleiding duurt vier jaar en start in september.

Deelnemers aan de traineeship zullen ongeveer tien uur per week scholing krijgen aan de Haagse Hogeschool. Dosign zorgt voor een paskkende werkkring waar relevante werkzaamheden worden verricht. Er zal 28 uur per week gewerkt worden als engineer of technisch bedrijfskundige. De deelnemers werken vanuit een volwaardig arbeidscontract, waarvan het salaris evenredig met de ontwikkeling elk jaar verhoogd wordt. Alle studiekosten worden vergoed.

Na afsluiting van het vierjarige leer- en werktraject krijgen de deelnemers de ingenieurstitel (ing.).
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

Reageer