2e editie Noordelijk Uitzendbureau Event

0

Bent u uitzendondernemer in Noord-Nederland? Dan is de 2e editie van het Noordelijk Uitzendbureau Event op 10 oktober iets voor u.

De 1e editie was een groot succes en daarom een vervolg. Dit jaar is er wederom een gevarieerd programma en is deelname gratis (m.u.v. de training van ARTRA).

Twee uitzendondernemers vertellen tijdens het komende Noordelijk Uitzendbureau Event hoe zij hun uitzendbureau met vallen en opstaan hebben opgebouwd. De één helemaal online en de ander vooral via netwerken. Zij delen hun verhaal.

Daarnaast zijn er diverse workshops. Dit jaar over flexwerkers en financiële schulden. Hoe bindt je flexwerkers in tijden van krapte?
En de ABU praat bezoekers bij over de nieuwe CAO en de WAB.
Tevens kunt u ook nog de diepte in met ARTRA. Zij geven de training: Maak werk van je vacaturetekst!

Tickets voor dit evenement, geïnitieerd door Easyflex, Webplaats en Payrollplaats, zijn te bestellen via www.uitzendbureauevent.nl.

Bron: Payrollplaats

 

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer