All About Expats regelt alles voor kennismigranten

0

All About Flex introduceert een nieuw label: All About Expats. Dit is een nieuwe dienstverlening waarbij intermediairs worden ontzorgt bij het laten werken van kenniswerkers van buiten de EU in Nederland.

Payrolling-en immigratiediensten

All About Expats helpt bij het hele proces van de gecompliceerde Nederlandse immigratie- en arbeidsregels en voorschriften. Deze dienst is gericht op het ondersteunen van werkgevers, intermediairs en hoogopgeleide buitenlanders die voldoen aan de voorwaarden voor ‘hoogopgeleide migranten’ met immigratie- en payrollingdiensten.

Trend in bemiddeling kennismigranten

Volgens Dustin Rameau, mede-eigenaar van All About Flex, speelt zijn bedrijf met deze nieuwe dienstverlening in op een duidelijke trend: “Door de krapte op de arbeidsmarkt gaan steeds meer partijen over de grens kijken naar geschikt personeel. Er zijn steeds meer plaatsingen van expats van buiten de EU. Vooral in de sectoren IT en biotechnologie is de vraag naar (hoogopgeleide) kennismigranten groot. Dat merken wij ook. Voorheen kregen wij enkel aanvragen voor ondersteuning bij het bemiddelen van expats. Nu zijn er in toenemende mate intermediairs die zich bij ons aansluiten voor wie het bemiddelen van kennismigranten core business is geworden.”

All About Expats is een zusterorganisatie van All About Flex.

Bron: All About Flex

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer