ABU breidt bestuur uit

0

Per 27 november 2018 zijn drie nieuwe leden toegetreden tot het ABU-bestuur. Dat zijn Dimitri Yocarini, Jeroen Driessen en Melvin de Boer.

Melvin de Boer, CEO a.i. van Adecco Groep Nederland
Melvin de Boer, CEO a.i. van Adecco Groep Nederland)

Met de verkiezing van de heer Dimitri Yocarini, CEO van Olympia en Jeroen Driessen, CEO van Driessen Groep, geeft de ABU naar eigen zeggen ‘een bredere vertegenwoordiging van de leden. Daarnaast is Melvin de Boer, CEO a.i. van Adecco Groep Nederland, is als opvolger van Hans Pruis in het ABU-bestuur gekomen.

Dimitri Yocarini, CEO van Olympia
Dimitri Yocarini, CEO van Olympia

Samenstelling bestuur

De samenstelling van het ABU-bestuur ziet er nu als volgt uit: Leonie Belonje namens USG People, Melvin de Boer namens Adecco Groep Nederland, Peter Feld namens Randstad Groep Nederland, Dennis Mortier namens Consolid, Bram Bosveld namens YoungCapital, Tom Sijpestijn namens Flexspecialisten, Marcel Slaghekke namens Staffing Associates, Jeroen Driessen namens Driessen Groep en Dimitri Yocarini namens Olympia. Het bestuur wordt voorgezeten door Sieto de Leeuw van de ABU.

Bron: ABU

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer