Drie flexbureaus bij Beste Werkgever 2017-2018

0

De awards voor de Beste Werkgevers van 2017-2018 zijn uitgereikt. In de sector Zakelijke dienstverlening zijn drie flexbureaus die zich Beste Werkgever mogen noemen.

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden 636.978 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. De winnaars per branche mogen zich nu een jaar lang ‘Beste Werkgever 2017-2018’ noemen.

Drie Flexbureaus

Er deden 499 organisaties uit 19 sectoren mee, waarvan er 245 Beste werkgever zijn geworden. In de sector Zakelijke dienstverleners – die gemiddeld een 6,88 scoorde –  zijn 31 Beste Werkgevers. Hierbij staan drie flexbureaus: Pharmalead, YoungCapital en AB Midden Nederland.

Het hele overzicht van de Beste Werkgevers staat online

Beste Werkgevers Keurmerk 2017-2018

Dit jaar beloonde Effectory goede werkgevers voor het eerst met het Beste Werkgevers Keurmerk. Volgens Guido Heezen, oprichter van Effectory, is dit een pluim voor alle werkgevers die het beste voor hebben met hun medewerkers: “Wij belonen goed werkgeverschap al vijftien jaar, maar sinds dit jaar doen we dat voor het eerst in de vorm van een officieel keurmerk. Eerlijk, gratis en alleen te verdienen door een goede beoordeling van je eigen mensen. Dit maakt leuke werkgevers zichtbaar voor talent.”

Bron: PW./Beste Werkgever

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer