Luba neemt SWA over

0

Luba Uitzendbureau heeft SWA, dat bemiddelt in banen in de techniek en industrie, overgenomen. Vanaf 1 januari a.s. wordt SWA geïntegreerd in Luba Procestechniek en vanuit Zaandam verder gaan onder de naam Luba/SWA Procestechniek.

Luba verstevigt naar eigen zeggen met de overname haar positie binnen de technische en industriële sector. Binnen deze sector heerst een groot tekort aan gekwalificeerde technische medewerkers. Door de handen ineen te slaan wil Luba/SWA Procestechniek opdrachtgevers helpen aan tijdige en gecertificeerde instroom van nieuwe medewerkers. Onder meer door het opzetten van leerwerk-trajecten en op basis van werving & selectie, uitzenden en detacheren.

Irene Lem, directeur SWA zegt in een toelichting op het bericht van de overname: “Het samengaan met Luba Uitzendbureau geeft ons de kans om te groeien, om toekomstbestendig te zijn en onze dienstverlening op te schalen. Daarmee helpen we ondernemers hun tekort aan technische mensen sneller en effectiever op te lossen. Ik heb er vertrouwen in dat het team van Luba/SWA Procestechniek vanuit Zaandam nog meer organisaties verder gaat helpen.”

Johan Doornenbal, directeur Luba Groep: “Ik ben zeer blij met deze unieke samenwerking. SWA vult Luba goed aan op het gebied van deskundigheid, uitgebreide ervaring met leerwerk-trajecten en de bemiddeling van banen binnen verschillende technische vakgebieden. Opdrachtgevers en werkenden kunnen rekenen op de hoge kwaliteit dienstverlening die zij gewend zijn. En op de voortdurende verbetering hiervan. Samen komen we verder”.

Bron: Luba

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer