Flexspecialisten en AB Noord-Holland betrekken beiden nieuw pand

0

Uitzend- en detacheringsorganisatie Flexspecialisten en personeelsbemiddelaar AB Noord-Holland hebben beiden een nieuw pand.

AB Noord-Holland heeft op 1 november de deuren geopend van de nieuwe vestiging in Zwaagdijk. Op deze datum is ook het oude kantoor in Hoogkarspel gesloten. De oude vestiging voldeed zowel qua omvang als qua uitstraling niet meer, zo laat AB Noord-Holland weten. De nieuwe vestiging in Zwaagdijk ligt in het hart van West-Friesland. Begin 2011 organiseert de uitzender voor relaties een open dag, zodat zij de nieuwe vestiging kunnen bekijken.

Flexspecialisten is de nieuwe eigenaar van het voormalig pand van het Waterschap in Oss. Momenteel huurt de uitzendorganisatie nog verschillende panden in Oss, maar door de synergie tussen de verschillende vestigingen is het fijn dat iedereen nu vanuit hetzelfde pand kan werken. Men verwacht begin 2011 met de verhuizing te starten.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer