Twee flexaanbieders in de prijzen bij Gouden Gazelle Award

0

Vorige week hebben technisch detacheerder Xelvin en Payroll Company een Gouden Gazelle Award gewonnen in de regio Noord.

Deze prijs is een initiatief van het Financieele Dagblad en is voor de snelst groeiende ondernemingen per provincie.
Xelvin won in de provincie Groningen in de categorie ‘middelgroot’. Het bedrijf is in de periode 2007-2009 met 115 procent gegroeid. Dat Xelvin heeft kunnen groeien ondanks de krimp op de markt komt volgens Ruud Pesch (operationeel directeur) doordat het brede klantenplatform de mogelijkheid gaf om te anticiperen op de markt. "Toen het eind 2008 ineens minder ging in de chemie hebben wij ons werkveld kunnen verleggen naar de Food sector en de omzet kunnen continueren". Voor de toekomst verwachte het bedrijf de sterke groei te kunnen doorzetten.

Payroll Company won in de categorie ‘middelgroot’ in de provincie Drenthe. Met een groei van 166 procent, was Payroll Company ook direct de grootste groeier in de regio Noord.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer