ICT-markt stemt detacheerder TMC positief

0

Detacheerder TMC is optimistisch over de vooruitzichten op korte termijn, vooral met het oog op de verwachte ontwikkeling van de ICT-markt.

Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend bij de presentatie van de resultaten over 2010.

TMC Technology is goed voor ‘een zeer groot gedeelte’ van de inkomsten van het hele bedrijf. De opbrengsten bij het onderdeel stegen van 24,5 miljoen euro in 2009 naar 30,6 miljoen euro vorig jaar.

Het bedrijf put moed uit een raming van brancheorganisatie ICT-Office, die een groei van de ICT-markt voorspelt van 2 procent in 2011 tegen 1,1 procent in 2010. ‘Voor onze Technologyactiviteiten voorzie ik dat we in 2011 volop kansen krijgen om onze positie verder uit te bouwen’, zegt algemeen directeur Thijs Manders.

De detacheerder leed in 2009 een nettoverlies van 4,7 miljoen euro, maar boog dat vorig jaar om tot een nettowinst van 3,45 miljoen euro. De omzet steeg met 13,3 procent tot 42 miljoen euro.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer