Payrollers SD Worx en Aditro gaan samenwerken

1

SD Worx en Aditro zijn vorige week een samenwerkingsakkoord aangegaan.

Met de samenwerking willen ze één gecombineerd aanbod van payroll-diensten creëren voor Noord- en West-Europa. Deze strategische alliantie voor Europese payroll-services heeft de ambitie om de Europese nummer één in kwaliteit te zijn. De alliantie realiseert op dit moment een gecombineerde omzet van 400 miljoen euro met 3.500 medewerkers in diensten voor 60.000 klanten en een totale verwerking van bijna 5 miljoen loonbrieven per maand. Op hun beide thuismarkten (België en Zweden) zijn de twee bedrijven marktleider in payroll-diensten.

SD Worx biedt via haar eigen kantoren vandaag al een ruim dienstenpakket aan in Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. “Door de alliantie met Aditro kunnen we dit nu ook in Scandinavië ten volle waarmaken, “aldus Jan van den Nieuwenhuijzen, CEO SD Worx Groep. “Op korte termijn zullen ook andere strategische partners toetreden.”

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

1 reactie

  1. Jan van Loon op

    Om verwarring te voorkomen, de in dit stuk genoemde payroll-services behelzen enkel en alleen de salarisadministratie. Dat heeft dus niets te maken met de payroll-diensten zoals uitzenders die aanbieden: het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap.

Reageer