De Staffing Groep neemt People4Office over

0

De Staffing Groep, bekend als IT-Staffing, heeft recruitmentspecialist People4office uit Amsterdam overgenomen. De activiteiten van People4Office worden voortgezet onder dezelfde naam. Daarmee wordt People4Office het vierde merk van De Staffing Groep.

De Staffing Groep is gespecialiseerd in recruitment, contractbeheer en ondersteuning van interim professionals, terwijl People4Office voorziet in Recruitment Process Outsourcing waarbij recruiters op locatie bij de klant werken en zoeken naar professionals voor een vast dienstverband.

Vast en flex

Wessel van Alphen jr., directeur van De Staffing Groep, zegt in een toelichting op de overname: “We zien bij organisaties dat vast en flex zich steeds meer vermengen. Tegelijk ervaart men in toenemende mate problemen om hiervoor de juiste mensen te vinden. Door onze expertises te combineren bieden we organisaties nu een oplossing voor hun volledige capaciteitsvraag.”

De Staffing Groep is gevestigd in Nieuwegein en is in de markt actief met haar labels IT-Staffing, IP-Staffing en GP-Staffing en daarmee een van de grootste leveranciers van flexibele kennis en capaciteit in Nederland. Bij het bedrijf werken 98 medewerkers. People4office is gevestigd in Amsterdam en Eindhoven en heeft 20 medewerkers in vaste dienst die voor uiteenlopende organisaties op locatie de HR- en/of Recruitmentafdeling bijstaan in het vinden van vaste medewerkers. De Staffing Groep en People4Office blijven vanuit hun huidige vestigingen en onder eigen naam hun diensten verlenen. Voor De Staffing Groep betekent dit dat ze nu vanuit 3 locaties (Amsterdam, Eindhoven, en Nieuwegein) opereert.

Bron: De Staffing Groep

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer