AamigoO boekt flinke omzetgroei en neemt belang in Peerz

0

AamigoO Group N.V. heeft over 2011 een stevige omzetgroei geboekt. Het bedrijf maakt bovendien bekend dat het een belang van 50 procent in de online assessmentspecialist Peerz B.V. heeft verworven.

AamigoO heeft gedurende drie jaar (tot 1 mei 2015) het eerste recht om haar belang uit te breiden naar 90 procent. De deal is onder voorbehoud van de uitkomst van een due diligence onderzoek.

Peerz

Peerz, gevestigd te Amsterdam, maakt online gedragsprofielen aan de hand van sociale netwerken. “Peerz biedt op het gebied van 360-graden-beoordelingen een volledig nieuwe manier om inzicht te krijgen in persoonlijke kwaliteiten. Peerz laat iemand door de ogen van de directe omgeving zien welke sterke punten hij of zij heeft. Hierdoor ontstaat een breed beeld van de persoonlijke kwaliteiten, die bovendien op een positieve en opbouwende manier worden gebracht,” aldus het persbericht.

Omzetontwikkeling AamigoO

AamigoO heeft over het jaar 2011 een totale bruto omzet gerealiseerd van 156,5 miljoen euro (64,6 miljoen euro in 2010). Op 28 december 2011 heeft AamigoO de overname van Corso BV ( Corso) afgerond. Corso heeft over 2011 een totale bruto omzet gerealiseerd van 259,4 miljoen euro (250,7 miljoen euro in 2010). De gerealiseerde omzettoename in 2011 bij zowel AamigoO als Corso is uitsluitend autonome omzetgroei. Indien Corso geheel 2011 onderdeel van AamigoO zou zijn geweest, dan had de totale bruto jaaromzet over geheel 2011 415,9 miljoen euro bedragen, zo meldt AamigoO. De gepresenteerde cijfers zijn nog niet gecontroleerd door de accountant.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer