Aankondiging strategische samenwerking voor de bescherming van arbeidsmigranten

0

Lento.eu, huisvestingsplatform voor arbeidsmigranten, en verzekeraar Polisa.nl hebben vandaag aangekondigd een samenwerkingsverband aan te gaan om arbeidsmigranten betere huisvesting en verzekeringsoplossingen te bieden.

Speciaal huurderspakket

Met deze unieke samenwerking introduceren de twee organisaties een speciaal huurderspakket voor arbeidsmigranten, waarmee zij voordelig verzekerd zijn voor ongevallen, aansprakelijkheid en inboedel. Dit pakket is ontworpen met het oog op de specifieke behoeften en uitdagingen waarmee arbeidsmigranten worden geconfronteerd.

Belang arbeidsmigranten voorop

“Het welzijn van arbeidsmigranten is voor ons van het grootste belang. Door de samenwerking met Polisa.nl kunnen we een alomvattende oplossing bieden die niet alleen zorgt voor betrouwbare huisvesting, maar ook voor een complete bescherming in geval van onvoorziene omstandigheden,” aldus Jaap Uijlenbroek, CEO van Lento.eu.

Hans Verhoeven, Directeur van Polisa.nl voegt toe: “We zijn er trots op samen te werken met Lento.eu om een product op de markt te brengen dat echt voldoet aan de behoeften van arbeidsmigranten. Deze samenwerking onderstreept onze gezamenlijke toewijding aan het bieden van hoogwaardige diensten en bescherming voor deze cruciale groep in onze samenleving.”

Over Lento.eu

Lento.eu is het huisvestingsplatform voor internationale medewerkers waar wooncontracten los staan van werkcontracten. Lento verbindt internationale medewerkers, werkgevers en woningaanbieders. Via Lento worden wonen en werken gescheiden en is er volledige transparantie over de geboden huisvesting. De internationale medewerker krijgt regie over de eigen woonsituatie en sluit rechtstreeks en online een huurcontract met de verhuurder. Huisvesters worden ontzorgt op het gebied van verhuren, contracten en betalingen.

Over Polisa.nl

Polisa.nl is een verzekeraar die zich specialiseert in diverse verzekeringsoplossingen voor internationale medewerkers. Door jarenlange ervaring heeft Polisa.nl een sterke reputatie opgebouwd in het bieden van betrouwbare en op maat gemaakte verzekeringen. Polisa.nl is onderdeel van Domek Group , marktleider in hypotheken en verzekeringen voor internationale medewerkers.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer