Adecco fietst voor goede doel

0

Waar in 2010 medewerkers en klanten van Adecco zo veel mogelijk kilometers liepen voor het goede doel, worden in 2011 de loopschoenen ingeruild voor de sportfiets.

Adecco wil dit jaar 12 keer de wereld rond fietsen voor Win4Youth, een door Adecco opgezette organisatie die zich inzet voor projecten voor jeugdeducatie. Voor elke gefietste 5 kilometer zal de uitzendorganisatie één dollar doneren. 12 keer de wereld rond komt overeen met 500.000 fietskilometers.

Woensdag was het officiële startschot van de actie in Nederland. In ons land zal oud-wielrenster Leontien van Moorsel zich inzetten als ambassadrice van de organisatie. Hiervoor is woensdag een overeenkomst getekend.

Binnen het charitatieve project Win4Youth zullen in de loop van het jaar diverse fietsevenementen in samenwerking met Leontien van Moorsel worden georganiseerd, onder meer binnen haar eigen Leontien Ladies Ride project.
 

v.l.n.r. Patrick Bakker (Algemeen Directeur Adecco Group Nederland), Leontien van Moorsel, Marcello Pozzoni ( Country Finance Manager Benelux Adecco Group), tijdens ondertekening van het contract.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer