Adecco neemt de opleider General Assembly over

0

De Adecco Group heeft het Amerikaanse General Assembly overgenomen. General Assembly biedt opleiding en omscholing aan individuen en bedrijven en is gespecialiseerd in digitale vaardigheden.

Met de overname is een bedrag van omgerekend 335 miljoen euro gemoeid. De omzet van General Assembly in 2017 bedroeg $ 100 miljoen.

Met de overname wil Adecco haar positie in de opleidingsmarkt voor bedrijven versterken. Alain Dehaze, ceo van Adecco, zegt in een toelichting op de overname: “onze klanten zoeken partners die hun personeel kan helpen transformeren naar de vaardigheden die in de 21e eeuw nodig zijn. De vraag naar digitale skills is groot, maar het aanbod gering. De opkomst van automatisering is het omscholen van personeel hard nodig. Wereldwijd moeten circa 375 miljoen mensen voor 2030 worden omgeschoold.”

Bron: Adecco

Lees ook: Adecco neemt online recruiter Vettery over

 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer