Dominique Hermans directeur Randstad Nederland

0

Dominique Hermans (46) is benoemd tot algemeen directeur van Randstad Nederland. Zij volgt Reiant Mulder op, die na 14 jaar Randstad verlaat. Werner Klaassen volgt Dominique Hermans op als algemeen directeur van Tempo-Team.

Dominique Hermans is haar Randstad-carrière in 2001 begonnen als branchemanager en werd later regiomanager in België. Daarna was Dominique ruim acht jaar Chief Operations Officer en ruim een jaar algemeen directeur van Tempo-Team België. Sinds januari 2015 is Dominique werkzaam als algemeen directeur van Tempo-Team Nederland.

Werner Klaassen volgt Dominique Hermans op als algemeen directeur van Tempo-Team. Werner Klaassen is in 1997 begonnen als intercedent in Zeeland en is daarna binnen de organisatie van Randstad Nederland doorgegroeid naar de functie van regiodirecteur. Sinds januari 2015 is Werner werkzaam bij Tempo-Team in de functie van operationeel directeur en is hij verantwoordelijk voor Tempo-Team Uitzenden en onder andere Werving & Selectie, Payrolling en Participatie.

Bron: Randstad

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer