Adecco neemt online recruiter Vettery over

0

Adecco neemt het Amerikaanse online recruitment platform Vettery over. Dit omdat ook de recruitmentmarkt voor vaste banen snel digitaliseert, zo stelt Adecco.

Volgens Adecco Group past deze overname in de digitale strategie van het uitzendconcern. Met deze overname breidt Adecco haar portfolio aan digitale hr-platforms uit, nadat vorig al Adia en Yoss zijn gelanceerd.

Machine learning

Op het online recruitment platform Vettery zijn 4.000 werkgevers actief. Vettery richt zich vooral op vaste banen voor hoogopgeleiden in de IT, verkoop en financiële wereld. Vettery maakt gebruik van algoritmes om geschikte kandidaten voor te stellen aan opdrachtgevers. Naar eigen zeggen kan zij de zoektijd (time-to-hire) verkorten en de kwaliteit van de match verbeteren dankzij machine learning.
Vettery is in 2014 opgericht in New York en is uitgegroeid naar zeven vestigingen in de VS. De oprichters, Brett Adcock and Adam Goldstein, blijven leiding geven aan hun bedrijf, ook onder de vlag van Adecco.

Bron: Adecco

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer