Adecco verlengt contract met Amsterdam RAI

0

Adecco Group Nederland en Amsterdam RAI hebben een nieuw samenwerkingscontract voor twee jaar getekend.

Adecco Group Nederland werkt al sinds 2004 voor Amsterdam RAI. De uitzender heeft daar een vestiging op locatie. Patrick Bakker, Director General Staffing Nederland bij Adecco: “Wij hebben er hard aan getrokken om Amsterdam RAI als opdrachtgever te behouden en zijn daar gelukkig in geslaagd.”

In de nieuwe overeenkomst wordt ook een nieuwe vorm van dienstverlening beoogd. In het nieuwe samenwerkingscontract zijn performance afspraken opgenomen gericht op kwaliteitsverhoging en proactief gastheerschap. Ook is er een nieuw leveringsmodel in opgenomen. Het model voorziet onder andere in de opzet van een nieuw FlexCenter met een ervaren manager Flexmanagement. Ook zal er een flexpoolbestand worden opgebouwd waarmee Amsterdam Rai optimaal kan inspelen op piek- en dalperiodes.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer