Aethon en Geerling & Geerlings gaan samen

0

Onlangs hebben Aethon en Geerling & Geerlings hun krachten gebundeld. Deze samenwerking is naar eigen zeggen een logisch gevolg van de reeds ingezette gezamenlijke aanpak binnen het openbaar bestuur en in het bijzonder het sociaal domein.

Door het bundelen van hun krachten zijn beide organisaties ervan overtuigd dat zij overheidsorganisaties, en gemeenten in het bijzonder, nog beter kunnen ondersteunen met hun personeelsstrategie, formatie en bezetting. Aethon en Geerling & Geerlings hebben met bijna alle gemeenten en veel sociale diensten een partnerschap.

Casper Bannet, CEO Aethon: “Samen met Geerling & Geerlings kunnen wij nog beter inspelen op de groeikansen en ontwikkelingen in de markt en werken we aan de verdere ontwikkeling van beide organisaties.”
John Geerlings, Geerling & Geerlings, zegt over de samenwerking:We willen gezamenlijk de markt wakkerschudden met nieuwe ideeën. De gevestigde orde doorbreken. Deze samenwerking straalt power uit. Samen gaan we uitdagingen en vernieuwingen met een frisse blik tegemoet.”

Aethon bemiddelt al meer dan twaalf jaar jonge, hoogopgeleide (hbo- en wo-) studenten en professionals in de zorg- en publieke sector. Op dit moment werken meer dan 4.000 studenten en professionals via Aethon bij meer dan 250 gemeenten, 75 woningcorporaties en 100 zorginstellingen.
Geerling & Geerlings is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in het sociaal domein. Geerling & Geerlings beschikt over ongeveer 80 professionals.

Bron: Aethon

Lees ook: Aethon in zee met PE Mentha Capital

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer