Baanbrekend uitgebreid naar Roosendaal

0

De publiek-private samenwerking tussen sociale diensten van gemeenten en uitzendorganisatie Randstad, onder de naam Baanbrekend, wordt uitgebreid naar Roosendaal.

Randstad werkt al samen met dertien gemeenten. Deze week sluit Randstad een intentieovereenkomst met de gemeente Roosendaal voor samenwerking op bijstandgerechtigden te begeleiden naar werk.
Inge Dijkstra, operationeel directeur bij Randstad HR Solutions en landelijk verantwoordelijk voor Baanbrekend: ‘Het gaat verder dan alleen plaatsingen. Randstad gelooft dat werk mensen echt gelukkiger maakt: je verdient en bent van toegevoegde waarde voor de maatschappij.’ In een jaar tijd zijn 1500 mensen met een bijstandsuitkering aan werk geholpen via Baanbrekend. ‘We zijn trots op het bereikte resultaat. Het is gelukt om maar liefst 65 procent van de kandidaten in de doelgroep te plaatsen. Dit is een hoog percentage, uitgaande van de huidige arbeidsmarkt.’

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer