Bonus uitzendbureaus voor plaatsing uitzendkracht

0

Voor elke bijstandsgerechtigde die het uitzendbureau aan het werk helpt, krijgt het van de gemeente Zwartewaterland een bonus van 1.500 euro.

De gemeente Zwartewaterland doet dit als proef om meer mensen met een bijstandsuitkering aan een baan te helpen. De uitzendbureaus Jobtrans en Personeel Selectief in Genemuiden doen mee aan een de proef. Dit meldt rtvoost.nl.

Het gaat om bijstandsgerechtigden die als ‘moeilijk plaatsbaar’ op de arbeidsmarkt te boek staan. Lukt het Jobtrans of Personeel Selectief om iemand uit deze categorie minimaal een half jaar aan een baan te helpen, dan betaalt de gemeente Zwartewaterland daar een bonus voor van 1.500 euro.

Er is gemeentes er veel aan gelegen bijstandsgerechtigden weer aan het werk te helpen aangezien zij verantwoordelijk zijn voor de uitvoering en van de Wet werk en bijstand en het betalen van de uitkeringen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer