BouwGenius neemt Schutte & Zweers over

0

Uitzendorganisatie Schutte & Zweers Personeelsdiensten is overgenomen door BouwGenius, onderdeel van TecLine International.

Met de overname vergroot BouwGenius haar marktaandeel voor tijdelijk personeel in de bouw en beschikt zij naar eigen zeggen over een landelijk netwerk. BouwGenius wil voordeel halen uit de integratie van geautomatiseerde systemen en de back office, gezamenlijke rekrutering en landelijke invulling van de vraag van opdrachtgevers.

Over Schutte & Zweers Personeelsdiensten

Schutte & Zweers Personeelsdiensten BV, opgericht in 2006 en gevestigd in Rijssen, is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in uitvoerend personeel in de woningbouw, utiliteitsbouw en de grond-, weg- en waterbouw. Mede-oprichter Bennie Schutte blijft ook na de overname aan. Bert Zweers gaat na een carrière van ruim 50 jaar in de banken- en uitzendsector met pensioen.

Over BouwGenius

BouwGenius BV, opgericht in 2001, is een landelijk opererende uitzend- en bemiddelingsorganisatie, gespecialiseerd in zowel uitvoerend- als UTA personeel in de bouw. BouwGenius maakt sinds 2011 onderdeel uit van TecLine International, een internationale uitzend- en detacheringsorganisatie in de Bouw en Techniek met vestigingen in Nederland en Duitsland.

Bron: BouwGenius

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer