TecLine International doet overname

0

TecLine International, detacheerder van technisch personeel uit Midden- en Oost-Europa neemt branchegenoot BouwGenius, leverancier van technisch personeel in de bouwbranche, over.

Met deze uitbreiding kan TecLine de keten van uitvoerende taken tijdens nieuwbouw- en renovatieprojecten in zijn geheel bedienen, waarmee tevens is tegemoetgekomen aan de behoefte van opdrachtgevers, die turn-key projecten uitvoeren. De overname past ook perfect in de strategie van de detacheerder om autonoom en door overnames verder te groeien in het leveren van technisch personeel in de installatietechnische-, elektrotechnische-,metaal- en bouwbranche. Directeur Paul Muller sluit meer overnames dan ook niet uit.

Het operationeel management van BouwGenius verandert niet. De organisatie blijft onder eigen naam op de markt. Ook leidt de overname niet tot ontslagen, zo heeft TecLine laten weten.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer