Computable nomineert tien flexbedrijven

0

Ict-vakblad Computable heeft tien detacheerders en recruiters genomineerd voor de Computable Awards 2018. Een van hen zal uiteindelijk de winnaar worden in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar.

De genomineerde detacheerders en recruiters zijn: Avance ICT, Calco, Experis IT, InWork, iSense ICT Professionals, Olgreen, Recruit Global Staffing, Spring Professional van The Adecco Group, Wonderkind en YoungCapital.

Computable ontving in deze categorie in totaal 19 voordrachten. De tien genomineerde detacheerders en recruiters zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2018. Vanaf 5 juli kan het publiek ook stemmen. Zij bepalen voor 50% de winnaar, de andere helft wordt bepaald door de jury. Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen.

Bron: Computable

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer