Dag van de Uitzendondernemer

0

Op donderdag 27 maart vindt in het Rotterdamse Hulstkamp Gebouw de tweede editie plaats van de ‘Dag van de Uitzendondernemer’.

De lunch wordt geopend door de Rotterdamse wethouder arbeidsmarkt, hoger onderwijs, innovatie en participatie, Korrie Louwes. Louwes ziet een belangrijke rol voor uitzendondernemers op de zeer snel veranderende arbeidsmarkt. Louwes: “De (toekomstige) arbeidsmarkt vraagt om meer flexibiliteit, permanent leren van nieuwe vaardigheden en intersectorale werkzaamheden. Drie uitdagingen waarvoor uitzendondernemers in samenhang oplossingen voor moeten vinden.’

Na de officiële opening kunnen deelnemers zelf aan de slag. Tijdens een aantal workshops worden zij bijgepraat op het gebied van wet- en regelgeving, leren ze zakelijk flirten en onderhandelen, en krijgen ze tips voor het optimaliseren van hun website.

Pay for People is de initiatiefnemer en organisator van de ‘Dag van de Uitzendondernemer 2014’. De dag van de Dag van de Uitzendondernemer 2014 vindt plaats op donderdag 27 maart 2014 in het Hulstkamp Gebouw. De kosten voor deelname bedragen €149. Voor meer nformatie, kijk op www.uitzendondernemer.nl.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer