De Gilde Groep neemt branchegenoot RSBM Uitzendgroep over

0

De Gilde Groep neemt branchegenoot RSBM Uitzendgroep over. De overname past binnen de groeiambities van De Gilde Groep, dat vakmensen inzet voor projecten in de betonbouw, elektrotechniek& werktuigbouw.

RSBM Uitzendgroep, opgebouwd door Bojan Lazic en Angelique Peelen,is met circa 100 medewerkers actief in het projectmatig uitlenen van vakkrachten voor de prefab betonbouw. Opdrachtgevers in de prefab beton willen als gevolg van werkschommeling op een flexibele wijze vakspecialisten kunnen inzetten. Mede door het groeiend tekort aan nieuwbouwwoningen neemt het belang van prefab betonbouw in de komende jaren alleen maar toe. Het vinden van goed gekwalificeerd personeel dat op de hoogte is van alle aspecten rondom veilig en gezond werken blijft echter een flinke uitdaging.

Eigenaar Angelique Peelen versterkt vanaf nu ook het team van De Gilde Groep. Voor De Gilde Groep is de overname daarnaast een welkome uitbreiding van de portefeuille van bouw-en infrabedrijven die op zoek zijn naar ervaren en goed opgeleid personeel.

Lees ook: De Gilde Groep neemt Parallel Uitzendbureau over

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer