De Gilde Groep neemt Parallel Uitzendbureau over

0

De Gilde Groep in Meppel neemt per 1 december branchegenoot Parallel Uitzendbureau uit Heerenveen over. Alle werknemers zullen vanaf die datum voor De Gilde Groep aan de slag gaan. Ook oprichter en directeur/eigenaar van Parallel Bennie Schnoing maakt de overstap.

De Gilde Groep zet vakmensen in voor projecten in de betonbouw en elektrotechniek. Volgens directeur Alfred Nanninga pas de overname bij de groeiambities De Gilde Groep. “Met deze overname verstevigen we onze positie als partner in de bouwketen. Door de krachten te bundelen hebben opdrachtgeversmet één aanspreekpunt een slagvaardige specialist op hun project.”

Met de overname per 1 december 2020 komen de afzonderlijke activiteiten van Parallel te vervallen. De vakmensen die voor ze aan het werk zijn, zullen hun werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers vanzelfsprekend voortzetten, maar onder de vlag van De Gilde Groep. Schnoing zal zijn ruime ervaring en kennis van de branche nu voor De Gilde Groep gaan inzetten en zich vooral richten op zaken als veiligheid, kwaliteit en productie.

Bron: De Gilde Groep

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer