De Werkunie en de Techniekschool in nieuw pand

0

Vanwege de groei zijn technisch personeelsbemiddelingsbureau De Werkunie en technisch bedrijfsopleidingsinstituut De Techniekschool uit Woerden verhuisd naar een nieuwe locatie.

De Werkunie is een uitzend- en werving- & selectiebureau dat in 2009 is opgericht door Roland Hollaar en Bart Hornman. Technisch opleidingsinstituut De Techniekschool komt voort uit De Werkunie. De organisatie richt zich bij haar dienstverlening vrijwel uitsluitend op de technische sector en dan met name de autobranche, materieelonderhoud en machinebouw.

Inmiddels is het team uitgegroeid tot 9 medewerkers. De groei is mede de reden voor de verhuizing. Roland Hollaar: ‘Onze organisatie groeit en wij zien dat ons werkgebied zich inmiddels over heel Nederland heeft verspreid. Onze nieuwe pand aan de Vijzelmolenlaan 1 in Woerden is een logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Bijkomend voordeel is dat we op de nieuwe locatie een nog ruimere lesruimte voor De Techniekschool tot onze beschikking hebben.’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer