DeGraaf Groep neemt Friday Eurotech over

0

Afgelopen week startte DeGraaf de activiteiten van FridayEuroTech door. Alle werkzaamheden zijn per direct door DeGraaf overgenomen.

Met deze doorstart verbreedt DeGraaf haar aanbod van personeelsbemiddeling in de sectoren bouw, techniek, (petrochemische)Industrie en energie.

De twee bedrijven zullen in eerste instantie los van elkaar fungeren onder de naam DeGraaf waarbij de naam FridayEuroTech vooralsnog blijft bestaan. Keuzes omtrent de naamvoering worden in een later stadium gemaakt. DeGraaf is momenteel aan het inventariseren met als doel zoveel mogelijk banen te behouden.

Met deze overname behoort DeGraaf tot een van de grootste technische detacheringsbureaus van Nederland. Het bedrijf bemiddelt uitvoerend personeel in de elektrotechniek, werktuigbouw, installatietechniek (E&W), bouw, civiel en de (petrochemische) industrie.
DeGraaf biedt het gehele palet van flexibele arbeid; detachering, uitzenden, staf en kaderfuncties, contracting en ZZP bemiddeling.

Bron: DeGraaf

Lees ook:

 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer