DeGraaf, Targos en DetaNed worden de Uitzendgroep

0

Sinds 1 oktober zijn de drie personeelsbemiddelaaras DeGraaf Groep, Targos Beheer en DetaNed Groep een samenwerking aangegaan. Zij vormen samen de Uitzendgroep.

De aandeelhouders van de drie verschillende groepen hebben hun krachten gebundeld in De Uitzendgroep BV, van waaruit zij met behoud van de labels en specialisaties hun marktpositie en service verder versterken.

Sterker in technische sectoren
Naar eigen zeggen biedt dit ‘synergetische voordelen op intern gebied en meer specialistische marktkennis’ en ‘vergroot het de slagkracht door de bundeling van elkaars netwerken’. Zo krijgt de Uitzendgroep dankzij Targos nog meer voet aan de grond op de Oost-Europese en Zuid-Europese recruitmentmarkten en bedient het met DetaNed de ZZP-markt. Hiervan wil de Uitzendgroep profiteren in de technische sectoren.

DeGraaf Groep en DetaNed Groep hebben kantoren in Rotterdam, Leusden, Zaltbommel, Groningen, Hengelo, en Heerhugowaard. Als detacheringsbureau bemiddelt DeGraaf Groep technisch personeel in vakgebieden als installatietechniek en de werktuigbouw.

Targos houdt thans kantoor aan de A2 te Echt en is een nationale en internationale dienstverlener in de arbeidsbemiddeling voor de Bouw, Techniek & Logistiek. De dienstverlening is gericht op Contracting en flex-medewerkers op uitzend- of detacheringsbasis, werving & selectie en payroll.


Bron: Detaned Groep

 

Lees ook: De DeGraaf groep neemt Detaned over

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer