60-jarige register accountant start uitzendbureau

0

Na twintig jaar als zelfstandig ondernemer in financieel advies begint Geert van Wijk (’57) als franchisenemer bij FlexFirst.

Op 16 maart ondertekende Geert samen met Franchisegever Bart Withagen het franchisecontract (zie foto). Onder de naam FlexFirst Finance gaat Van Wijk vanaf 1 maart 2017 in de provincies Noord-Brabant en Limburg aan de slag. FlexFirst Finance zal zich focussen op de financiële sector.

Van Wijk is een ervaren professional die zijn sporen verdiend heeft op het gebied van financieel management, bedrijfsvoering en –advies. Aan de start van zijn carrière is hij werkzaam geweest in de accountancy en met deze ervaring is hij daarna gedurende twintig jaar succesvol geweest als zelfstandig ondernemer. Als interim manager en bedrijfskundig adviseur heeft hij een breed scala aan functies en rollen vervuld in het MKB en in het Grootbedrijf, veelal op directieniveau.

Ander franchisenemerprofiel

FlexFirst benadert met de komst van Van Wijk het franchisenemerprofiel naar eigen zeggen voor het eerst vanuit een ander perspectief. Voor een lange tijd heeft de focus gelegen op het zoeken naar franchisenemers met jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Maar ervaring met uitzenden, detacheren, payrollen en W&S hoeft niet altijd de sleutel tot succes te zijn, zo stelt FlexFirst. Franchisenemers die zelf werkzaam zijn geweest in een bepaalde sector – zoals ict, bouw en techniek of finance – kunnen hun kennis optimaal benutten bij het zoeken naar geschikte kandidaten en het ondersteunen van opdrachtgevers. Zij weten met hun branchekennis exact wat een functie inhoud en wat iemand aan kennis en ervaring nodig heeft. Bovendien hebben zij vaak het voordeel dat zij al een uitgebreid netwerk in hun vakgebied hebben opgebouwd.

Bron: FlexFirst

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer