Marco Feijen directeur Facilicom Solutions

0

Met ingang van 1 maart start Marco Feijen als algemeen directeur bij Facilicom Solutions, onderdeel van facilitair dienstverlener Facilicom Group.

Feijen was hiervoor werkzaam bij Spie als divisiedirecteur en lid van de directie Spie Nederland.

‘Marco heeft goede kennis van ons vakgebied’, vertelt Geert van de Laar, CEO Facilicom Group. ‘Met name aan de kant van integrated services heeft hij een duidelijke visie op de ontwikkeling van de markt. Hij is gewend om leiding te geven aan complexe organisatiestructuren en is daarnaast een  energiek persoon, authentiek in zijn gedrag.’

Marco Feijen studeerde werktuigbouwkunde aan de TU Delft en was onder meer regiodirecteur bij Imtech. ‘(..) Dit, in combinatie met mijn ervaring bij Spie, maakt de functie van algemeen directeur bij Facilicom Solutions een logische stap. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging.’

Facilicom Group is actief in vestigingen in Nederland, België, Engeland en Frankrijk. Facilicom biedt werkgelegenheid aan ruim 30.000 medewerkers. Facilicom is onder meer actief in de branches schoonhouden, beveiliging, horeca & catering, facilitair management en bouw & installatie.

Bron: Facilicom Group

 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer