Driessen HRM Best Managed Company 2015

0

Driessen HRM behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Driessen krijgt voor zesde maal de titel Best Managed Company.

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren.

Gouden FD Gazellen
Na het winnen van de Gouden FD Gazellen award eerder deze maand, is de bekroning met de prestigieuze titel van Best Managed Company een extra feestelijke mijlpaal voor de HRM-dienstverlener voor de publieke sector.

Directeur Jeroen Driessen: ‘De combinatie van beide prestigieuze titels is een mooie bevestiging van onze bedrijfsfilosofie waarbij wij een gezonde en sterke groei combineren met onze focus op goed werkgeverschap, innovatie en kennis van de publieke sector.’

Bron: Driessen HRM

Lees ook: YoungCapital is Best Managed Company

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer